AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & Belgiė

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Giesemann Lichttechniek

Als specialist die zicht volledig concentreert op zijn vakgebied, stellen wij de technische normen. Kwaliteit wordt zichtbaar. Ook wanneer u onze producten nauwkeuriger in ogenschouw neemt: het fraai gevormde, functionele design, de edele metalen, de hoogwaardige componenten en het zorgvuldige fijne handwerk. Echte Giesemann-lampen bieden nu eenmaal kwaliteit - binnen en buiten. in duizenden aquariums laten Giesemann-lampen al zien wat licht teweeg kan brengen: een fascinerende onderwaterwereld. ons immense onderzoeks- en ontwikkelingspotentieel mondt steeds weer uit in innovatieve lichtoplossingen ten overstaan van mens en dier de proef kunnen doorstaan. Want zoveel ooggetuigen kunnen het eigenlijk niet verkeerd zien.
...Giesemann plaatst het in het juiste daglicht. Met verlichting die alles in zicht heeft. Het daglicht, de omgeving, het water, de planten, de mensen en vooral de vissen. Zij beleven licht dat het zonlicht heel dicht benadert. Wij mensen zien de onderwaterwereld met een nieuwe blik, doordat alle kleuren intensiever uitkomen. Planten en koralen groeien beter: want Giesemann-verlichtingen bieden optimaal licht in uw aquarium - in de juiste intensiteit, kleur en spectrumsamenstelling. Zowel voor zoet- als voor zeewateraquariums en terrariums bieden wij verschillende mogelijkheden voor een optimale belichting in een hoogstaand en aansprekend design.Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid