AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŰ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  Aquariumafdekking STRATOS
Cool en elegant

Het materiaal heeft van zichzelf een hoge waardigheid. Vooal in de leefomgeving overtuigt dit materiaal vanwege zijn edele uitstraling en tegelijkertijd door zijn lange levensduur, stabiliteit en bestendigheid. Met de aquariumafdekking STRATOS biedt Giesemann Lichttechniek nu een uitstekende mogelijkheid om het aquarium aan de verheven woonstijl aan te passen. De afdekking is in diverse lengtes en breedtes verkrijgbaar, waarbij ook afwijkende maten gerealiseerd kunnnen worden.

Een bijzondere eigenschap is het openingsmechanisme dat uit meerdere aluminium lamellen bestaat. Naar believen kunt u er ÚÚn of meer openen; dit vergemakkelijkt het plegen van onderhoud in uw aquarium. Aan de achterkant van de afdekking bevinden zich ruime openingen waar u onopvallend slangen en snoeren doorheen kunt leiden. Bij de ontwikkeling van STRATOS is bijzonder aandacht geschonken aan de lichtopbrenst - vaak een tekortkoming bij gesloten aquariums. Zo bestaat de mogelijkheid om bijvoorbeeld bij de 60 cd brede versie tot 9 florescentielampen te installeren. Externe besturingsapparatuur van het type UNILUX verhinderen een oververhitting van het aquarium en passen zich aan aan de gewenste lichtbehoefte. Twee apparaten worden al standaard meegeleverd.
Highlights STRATOS

  • Stabiel aluminiumprofiel, matzilver of matzwart geanodiseerd.
  • Geen opwarming van het aquarium doordat de besturingsapparatuur extern is.
  • Royale openingen voor leidingen aan de achterzijde.
  • Gemakkelijk schoon te maken oppervlak.
  • Druipwaterbescherming ge´ntegreed in het profiel.
  • Variabel uitklapbare afdeklamellen.
  • Flexibele montagemogelijkheden voor fluorescentielampen.

Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid