AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŰ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  Aquariumprofiel STRATOS-L
Met het aquariumprofiel STRATOS L biedt GIESEMANN Lichttechniek u de optie om uw aquarium op een optisch fraaie manier aan te kleden. Vooral bij aquariums met afwijkende maten biedt dit systeem een voordelige mogelijkheid om de bovenste glasranden af te sluiten. In dit naadloos getrokken aluminium profiel is een aparte sleuf ge´ntegreerd waar u slangen en kabels doorheen kunt leggen.
Via bijpassende bevestigingen worden de profielen in een rechte hoek met elkaar verbonden en met siliconen aan het glas geplakt. Het aquarium kan zowel open als geloten worden gebruikt; de talrijke bevestigingsmogelijkheden bieden daarvoor diverse varianten. Het profiel heeft een hoogte van 150 mm en is naast de standaardkleuren diamantzwart-metallic en titaniumzilver-metallic - tegen meerprijs - in vele andere kleuren verkrijgbaar.
-Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid