AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŰ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  System 260 sunrise 
In de tropen, de natuurlijke leefomgeving van uw aquariumbewoners, ontwaakt het leven onder water elke ochtend bij de eerste zonnestralen. Langzaam stijgt de lichtintensiteit tot het maximum in de middag. Daarna wordt de hemel zo nu en dan verduisterd door regenwolken en tegen de avond neemt de zonneschijn geleidelijk weer af.

Omdat de natuur ons voorbeeld is, hebben wij bij Giesemann Lichttechniek de lampen van System 260 sunrise ontwikkeld: de eerste alles-in-ÚÚn-lamp waarmee u in uw aquarium perfecte zonsopkomsten en -ondergangen kunt beleven.

Onze gepatenteerde electronica bestuurt de vier ge´ntegreerde fluorescentielampen van hun minimum tot aan 100% van hun helderheid en simuleert aldus de natuurlijke lichtomstandigheden. Op de gewenste tijd start de lamp met het minimale vermogen en verhoogt de lichtintensiteit langzamerhand tot het maximum, waarna deze weer geleidelijk tot het minimum wordt teruggebracht. Een adembenemend schouwspel. Naast de zonsopkomst en -ondergang kunt u zelfs nog het verloop van een wolkensimulatie instellen.

Met drie toetsen, een overzichtelijk LCD-scherm en de ingebouwde besturingselectronica is System 260 sunrise heel eenvoudig te programmeren. De lichtopbrengst van uw lampen bepaalt u gewoon via de programmering van de electronica. Voor een optimale belichting van aquaria van verschillende afmetingen zijn diverse lichtinstallaties verkrijgbaar.

In de nieuwste generatie van System 260 sunrise zijn de versies 1200 mm. en 1500 mm. - in plaats van met de gebruikelijke fluorescentielampen - desgewenst ook verkrijgbaar met de toekomstgerichte T5-technologie. Deze fluorescentielampen met 16 mm. buizen en electronische voorschakelapparaten zorgt voor een duidelijke verhoging van de lichtopbrengst.

Highlights System 260 sunrise
 

  • Aluminium element uit ÚÚn stuk met meervoudige poedercoating.
  • Electronische voorschakelapparaten voor een 30% hogere lichtopbrengst en een 25% langere levensduur van de lampen.
  • LCD-scherm met menugestuurde bediening.
  • Transparante afdekking van polycarbonaat ter bescherming tegen spatwater..
  • Ge´ntegreerde dimelektronica met diverse functies.
  • Traploze hoogteverstelling met snelafstelling.
  • Langwerpige hoogglansreflector met spiegels voor dubbele lichtopbrengst
  • Optioneel verkrijgbaar in T5-techniek.Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid