AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & België

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  System 230 Eco / Plus

Bij de ontwikkeling van SYSTEM 230 was ons doel de wensen van vele aquariumbezitters te verenigen in één enkele serie lampen. Geen wonder dat dit model zich in zeer korte termijn heeft ontwikkeld tot een van de meest gevraagde aquariumlampen ooit.
De zeer vlakke constructie met zijn vloeiende verlopende contouren wordt naadloos getrokken uit een hoogwaardig aluminiumlegering en garandeert daarmee een vrijwel geruisloze werking en een buitengewone kwaliteit in de afwerking. Verliesarme voorschakelapparatuur en digitale ontstekingen zijn geïntegreerd voor een optimale aansturing van de halogeenmetaaldamplampen (HQI). De digitale ontstekingstechniek heeft als voordelen een bijzonder stille werking zonder enig ontstekingsgeruis en het tijdig uitschakelen van defecte lampen door de ingebouwde elektronica.


Hiermee wordt eventuele schade aan de lampen voorkomen. Verliesarme gedeeltelijk gesatineerde UV-blokkeringsfilters horen natuurlijk net zo goed tot de standaarduitrusting van deze serie als de parabolische aluminium reflectors, die bijzonder niet-verblindend zijn uitgevoerd. Tot de doordachte eigenschappen van SYSTEM 230 behoren ook een eenvoudig vervangingssysteem voor lampen waarbij slechts één schroef losgedraaid hoeft te worden, en de mogelijkheid om de lampen verticaal en horizontaal af te stellen om de lichtval optimaal aan uw individuele omstandigheden te kunnen aanpassen.
Het basismodel SYSTEM 230 Eco beschikt reeds over al deze kenmerken.

Het SYSTEM 230 Plus biedt bovendien nog sterkere, compacte fluorescentielampen met tweetrapsschakeling. Bij zoetwater aquaria wordt door het na elkaar in- of uitschakelen van de lampen de schrikachtigheid van uw vissen duidelijk beperkt. Bij zeewateraquaria worden door het toepassen van compacte blauwe fluorescentielampen de noodzakelijke spectrumgebieden in het licht vergroot, waardoor de dieren duidelijk beter groeien en de optische indruk van uw aquarium merkbaar wordt verbeterd. Een traploze hoogteverstelling via staaldraad en snelafstelling, en de mogelijkheid om te kiezen uit 6 verschillende kleuren ronden de plus van deze uitrusting af. Daarnaast is er de keuze uit 3 verschillende type lampen. Neutraalwit en Daylight voor zoetwateraquaria en 10.000K-lampen voor zeewateraquaria.


Highlights System 230 Eco
 

 • Axiaal en horizontaal verstelbare ophanging.
 • Digitale ontstekingstechniek, verliesarme voorschakelapparatuur.
 • Leverbaar in 6 verschillende standaardkleuren in metallic, met poedercoating.
 • Gedeeltelijk gesatineerde UV-blokkeringsfilter.
 • Door de computer berekende hoogwaardige reflectors.
 • Staaldraadophanging zonder snelafstelling.

Highlights System 230 Eco
 
 • Axiaal en horizontaal verstelbare ophanging.
 • Digitale ontstekingstechniek, verliesarme voorschakelapparatuur.
 • Leverbaar in 6 verschillende standaardkleuren in metallic, met poedercoating.
 • Gedeeltelijk gesatineerde UV-blokkeringsfilter.
 • Door de computer berekende hoogwaardige reflectors.
 • Staaldraadophanging zonder snelafstelling.Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid