AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŰ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  System 400 / 400 plus 
System 400/400 plus is ontstaan uit de wens naar een zo hoog mogelijk lichtrendement en een zo groot mogelijke kleurstabiliteit. Wat vele lampen in deze vermogenscategorie alleen lukt via compromissen, is bij deze bijzonder krachtige lampen een vanzelfsprekendheid.

System 400 is ontwikkeld voor de flexibele belichting van grotere aquaria, en vooral de zeewateraquaria, en is te vinden in vele openbare installaties over de hele wereld.

Deze veelvoudig professioneel toegepaste lampenserie is ook verkrijgbaar voor uw aquarium thuis. Het door Giesemann Lichttechnik ontwikkelde C.A.R.-reflectorsysteem van zuiver aluminium verlegt technische maatstaven en zorgt voor een maximale lichtopbrengst.

Het meervoudig, roestbestendige aluminiumelement met ge´ntegreerde ventilatie en de digitale hoogspanningsontstekingstechniek garanderen perfekte lichtkleuren. Het externe besturingsapparaat voor de lampen zorgt ervoor dat de lampen zelf een laag eigen gewicht hebben.

De Plus-uitvoering van System 400 beschikt bovendien over twee ge´ntegreerde, compacte fluorescentielampen die onafhankelijk van de hoofdverlichting kunnen worden aangestuurd.


Highlights System 400
 

  • Halogeenmetaaldamplampen met schroefdraadfitting (E40).
  • Krachtige reflector volgens C.A.R. Technologie.
  • Traploze hoogteverstelling met snelafstelling.
  • Driedelig aluminium behuizing met ge´ntegreerd ventilatierooster (ACW constructiemethode) en meervoudige poedercoating.
  • Extern regelapparaat met digitale onstekingstechnologie.
  • Gedeeltelijk gesatineerde UV blokkeringsfilterglas.
  • 3-Voudige parabolische breedstraalreflector met lamellenstructuur.Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid