AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & Belgiė

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  Lichtmodule SYSTEM 60 

Overal waar een waterdichte belichting van aquariums en terrariums nodig is, kan de lichtmodule SYSTEEM 60 worden toegepast. het tweedelig getrokken aluminiumprofiel is waterdicht met elkaar verbonden en garandeert een optimale veiligheid en lichtopbrengst. Waterdichte fittingen, PG-schroefverbindingen en neopreenafdichtingen sluiten alle elektronica binnenin hermetisch af. De koeling van de ingebouwde elektronische hoogfrequente voorschakelapparatuur vindt plaats via exact berekende oppervlaktestructuren in het aluminiumprofiel. SYSTEEM 60 biedt door zijn vierkante afmetingen van 60 x 60 mm variabele montagemogelijkheden, ook in de nabijheid van spuitend water. De hoogwaardige witte poedercoating zorgt voor optimale lichtreflectie en is zelfs resistent tegen agressief zout water. De ingebouwde hoogfrequente elektronishe voorschakelapparaten zorgen voor een flikkervrije verlichting die direct start.


De dimbare versie van SYSTEEM 60 is bijzonder comfortabel. In combinatie met de GIESEMANN SUNRISE DIMMER kan deze lichtmodule geheel naar uw wens 0 - 100% worden gedimd. Lichtmodule SYSTEEM 60 is ook verkrijgbaar met de toekomstgerichte T5-technologie voor krachtige 16 mm-fluorescentielampen. zowel voor de dimbare als niet-dimbare versie. Deze T5-fluorecentielampen zijn ten opzichte van de gangbare 26 mm-buizen tot 30% efficiėnter. Optioneel zijn voor de lichtmodule SYSTEEM 60 hoogglansreflectors verkrijgbaar die de lichtkracht van de fluorecentielampen verdubbelen.


Highlights Systeem 60
 

  • Tweedelig waterdichte lichtmodule.
  • Variabele montagemogelijkheden door hoekverbinders.
  • Aluminiumprofiel met poedercoating.
  • Flikkervrije hoogfrequente elektronische voorschakelapparaten.
  • Aansluitsnoer met AAN/UIT-schakelaar.
  • Wordt geleverd zonder lampen.Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid