AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŽ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  Xetra 
Naar boven toe open

Open aquaria bieden niet alleen een heel bijzondere aanblik door hun ongewone vegetatie, maar dragen ook bij aan de verbetering van de luchtvochtigheid in woonruimten. Het is maar goed dat wij bij Giesemann Lichttechnik vele doordachte oplossingen voor het belichten van open aquaria aanbieden -bijvoorbeeld de pendellamp XETRA.

Door het toepassen van kwikdamplampen (HQL) kunnen alle zoetwateraquaria, paludaria, terraria en planteninstallaties optimaal worden belicht. De aantrekkelijke vormgeving maakt een succesvolle inpassing in elke woonomgeving mogelijk en wordt onderstreept door de tweekleurige metallic lak. Ook wat de lichttechniek betreft, heeft XETRA het nodige te bieden. Het van 80 naar 125 Watt omschakelbare voorschakelapparaat is ondergebracht in het plafondbaldakijn en maakt verschillende lichtopbrengsten mogelijk. De hoogwaardige meerdelige reflector van zuiver aluminium zorgt voor tot nu toe onbekende lichteffekten in het zoetwateraquarium.

Highlights Xetra
 

  • Voorschakelapparaat in het plafondbaldakijn.
  • Lampen omschakelbaar van 80 naar 125 Watt.
  • Meerdelige hoogglansreflector.
  • Tweekleurig metallic lak.
  • Hittebestendig keramische fittingen.Top

© 1998-2004 AquaHollandģ
Algemene voorwaarden
design & maintenance by DesignForceģ