AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & België

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Nieuw product: POLY FILTER


Wij zijn blij u te kunnen meedelen dat AquaHolland de alleen-vertegenwoordiging voor de Benelux heeft verkregen voor POLY FILTER.
Een product van de Amerikaanse Firma Poly-Bio-marine Inc.
Dit product is reeds vele jaren een bestseller wereldwijd en enig in zijn soort. Geschikt voor zowel zoet- en zeewateraquaria als vijvers.

POLY FILTER geeft niets af aan het water en is dus absoluut onschadelijk voor de filterbacteriën en zelfs de gevoeligste dieren.

De werking van POLY FILTER is velerlei - het absorbeert:
Alle vormen van Fosfaat, Organische stofwisselingsproducten, Ammoniak, Nitriet, Nitraat, alle zware Metalen, Koper en Medicijnen na behandeling, zoals Malachiet Groen, Formaline, Chinine, Antibiotica, etc. etc.

Het onttrekt geen sporenelementen aan het water - ook niet in zeewater.
De gemiddelde standtijd voor een POLY FILTER bedraagt 6 maanden.
Een unieke eigenschap van POLY FILTER is, dat het verkleurt naargelang de stoffen die het absorbeert.

Zo kleurt het bv. blauw bij de opname van koper, rood bij medicatie, bruin-rood bij kwik, oranje-rood bij ijzer, zwart bij mangaan of zware organische vervuiling, grijs bij zink/lood/cadmium, licht geel-blauw bij fosfaat/insecticiden, etc.
De gebruiker kan dus makkelijk zien of het POLY FILTER werkt en wanneer het aan vervanging toe is, namelijk dan wanneer het door-en-door bruinzwart is geworden. Ideaal voor kwekers en visimporteurs. 2 afmetingen leverbaar.

Meer info op internet op http://www.poly-bio-marine.com
of
http://www.saltaquarium.about.com/library/blank/blPRpbiomarinepad.htm

TopNieuw ProductPrizm Pro

Leverbaar
medio april 2002.  Na de introductie van de succesvolle Prizm eiwitafschuimer voor aquaria tot 400 Liter, introduceert Red Sea nu de grotere PRIZM PRO eiwitafschuimer, welke geschikt is voor aquaria tot 1200 Liter.

De Prizm Pro is gebaseerd op dezelfde gepatenteerde convergerende-divergerende stromingstechnologie van de reactor kamer met drievoudige luchtdoorvoer en bevat een stille 18-bladige Turbo lucht injector. De nieuwe uitvoering heeft een grote 1,2 Liter schuimbeker met drainage alsmede optionele accessoires zoals een in hoogte verstelbare oppervlakte afzuiging (voor "hang-on" installatie) en een los intern filter compartiment van 600 cc. voor mediagebruik, zoals actief kool of biologisch filtermateriaal.

De Prizm Pro is ontworpen om naast het aquarium opgehangen te worden ("hang-on") of voor plaatsing in of naast het filter. De zeer efficiënte afschuimcapaciteit van de Prizm Pro in combinatie met de gemakkelijke installatie en onderhoud maakt hem ideaal voor zowel beginnende als ervaren zeeaquarianen. Last but not least, de prijsstelling is zeer interessant.

De Prizm Pro wordt geleverd in een standaard en een DeLuxe uitvoering - beide incl. pomp.
De standaard uitvoering is geschikt voor zowel "hang-on" als plaatsing in/naast het filter. De DeLuxe uitvoering (getoond in de foto) wordt geleverd inclusief in hoogte verstelbare oppervlakte afzuiging en los filtercompartiment (incl. 300gr. kool) teneinde een nog effectievere werking te verkrijgen.
Bij gebruik als "hang-on" systeem zal met name de oppervlakte afzuiging bijdragen tot een verhoogde effectiviteit.
Beide accessoires, evenals een aansluiting voor een uitlooppijp zijn los verkrijgbaar.

TopDe nieuwe generatie TL-buizen:
T5 TL-buis


T5 "blue2" TL - buizen met 16 mm diameter   T5 "blue2" Fluorescent Lamps with 16 mm Diameter   T5 "blue2" Leuchtstofflampen mit 16 mm Durchmesser
Special T5 "blue2" is een blauweTL - buis met een specifiek licht-spectrum van 350-550 nm, watnodig is voor de opname van hetblauwe chlorophyl, hetgeen voor de groei van de zoöxanthellen noodzakelijk is. Dit draagt wezenlijk bij tot de gezondheid en de groei van koralen en ongewervelden.
  Special T5 "blue2" is a blue fluorescent lamp with a specific light-spectrum of 330-550 nm, which is necessary for the absorption of the blue chlorophyll for the development of the Zooxanthellen. This essentially contributes to the health and to the growth of corals and invertebrates in marine aquariums.
  Special T5 "blue2" ist eine blaue Leuchtstofflampe mit einem spezifischen Lichtspektrum von 330-550 nm, das zur Absorption des blauen Chlorophylls für die Entwicklung der Zooxanthellen notwendig ist. Dies trägt wesentlich zur Gesundheit und zum Wachstum von Korallen und Wirbellosen bei.
Toepassing:
  • Speciale lamp voor zeewateraquaria
  • Voor het observeren van nachtactieve dieren in zoetwateraquaria
  Application:
  • particular lamp for marine aquariums
  • for the observation of night-active animals in freshwater aquariums
  Anwendungsgebiete:
  • spezielle Lampe für Meerwasseraquarien
  • für die Beobachtung nachtaktiver Tiere in Süßwasseraquarien

Type
Type
Typ
Vermogen
Power
Leistung
Lichtsterkte
Luminous Flux
Lichtstrom
Lengte
Length
Länge
Houder
Base
Sockel
 Wattlmmm 
LT 24W HQ / blue224450549G 5
LT 39W HQ / blue239800849G 5
LT 54W HQ / blue25410001149G 5
LT 80W HQ / blue28016001449G 5

Levensduur/service life/Nutzlebensdauer:    15 000 u/st/h
(met warmstart electronisch voorschakelapparaat/with warm up electronic ballast/mit Warmstart-EVG)

Emissie spectrum/Emission Spectrum/Emissionsspektrum
TopPH-Redox regelaarStuurapparaat voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Systeem eigenschappen:

Werkspanning: 230 V/50Hz
Schakelstroom:230V/1000VA
Nauwkeurigheid: 0.1 pH * 12mV
Meetbereik: 0 tot 14 pH * -900 mV tot +900mV
Aansluiting: BNC Steker
Te gebruiken in zout en zoet waterTop

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid