AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & Belgiė

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

POLY FILTER


Wij zijn blij u te kunnen meedelen dat AquaHolland de alleen-vertegenwoordiging voor de Benelux heeft verkregen voor POLY FILTER.
Een product van de Amerikaanse Firma Poly-Bio-marine Inc.
Dit product is reeds vele jaren een bestseller wereldwijd en enig in zijn soort. Geschikt voor zowel zoet- en zeewateraquaria als vijvers.

POLY FILTER geeft niets af aan het water en is dus absoluut onschadelijk voor de filterbacteriėn en zelfs de gevoeligste dieren.

De werking van POLY FILTER is velerlei - het absorbeert:
Alle vormen van Fosfaat, Organische stofwisselingsproducten, Ammoniak, Nitriet, Nitraat, alle zware Metalen, Koper en Medicijnen na behandeling, zoals Malachiet Groen, Formaline, Chinine, Antibiotica, etc. etc.

Het onttrekt geen sporenelementen aan het water - ook niet in zeewater.
De gemiddelde standtijd voor een POLY FILTER bedraagt 6 maanden.
Een unieke eigenschap van POLY FILTER is, dat het verkleurt naargelang de stoffen die het absorbeert.

Zo kleurt het bv. blauw bij de opname van koper, rood bij medicatie, bruin-rood bij kwik, oranje-rood bij ijzer, zwart bij mangaan of zware organische vervuiling, grijs bij zink/lood/cadmium, licht geel-blauw bij fosfaat/insecticiden, etc.
De gebruiker kan dus makkelijk zien of het POLY FILTER werkt en wanneer het aan vervanging toe is, namelijk dan wanneer het door-en-door bruinzwart is geworden. Ideaal voor kwekers en visimporteurs. 2 afmetingen leverbaar.

Meer info op internet op http://www.poly-bio-marine.com
of
http://www.saltaquarium.about.com/library/blank/blPRpbiomarinepad.htm


Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid