AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & België

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Red Sea zout 2 kg. (60 liter) - RED-11020
Red Sea zeezout in 2 kg. zak voor het aanmaken van 60 liter zeewater. Een doos bevat 9 zakken van 2 kg.
 
Red Sea zout 4 kg. (120 liter) - RED-11040
Red Sea zeezout in 4 kg. zak voor het aanmaken van 120 liter zeewater. Een doos bevat 5 zakken van 4 kg.
 
Red Sea zout 20 kg. (600 liter) - RED-11064
Red Sea zeezout in 20 kg. doos voor het aanmaken van 600 liter zeewater.
 
Red Sea zout 25 kg. emmer (750 liter) - RED-11070
Red Sea zeezout in een draagbare en goed af te sluiten emmer voor het aanmaken van 750 liter zeewater.
 
Red Sea zout algemene informatie - 900
Red Sea Zout is een hoge kwaliteit zeezout dat beroemd is geworden door een gunstig effect op ongewervelden. Het wordt op grote schaal en wereldwijd gebruikt door grote publieksaquaria wegens de consistent uitmuntende prestatie. Het voorkomen van uw aquarium na een waterverversing met Red Sea Zout is het beste bewijs van de kwaliteit van ons product.
Red Sea Zout is uniek temidden van alle andere zouten wegens zijn compleet natuurlijke eigenschappen. Recentelijk heeft er een gestadige verschuiving plaatsgevonden van "artificiële", over-geraffineerde en chemisch verrijkte producten naar "natuurlijke" producten, "rechtstreeks gewonnen uit de natuur" met zo min mogelijk technologisch ingrijpen.
Coral Reef Red Sea Zout wordt gewonnen uit de Rode Zee en is het meest natuurlijke kunstmatige zeezout op de markt, waarvan tenminste 87% van het ruwe materiaal onttrokken wordt aan natuurlijke waterbronnen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zonverdampingstechnieken. De Zouten die gebruikt worden om Coral Reef Red Sea Zout te produceren bevatten reeds sporenelementen in dezelfde verhouding als gevonden wordt in natuurlijk zeewater. Tests in ons laboratorium hebben een significant verschil in groei van koralen aangetoond bij gebruik van "natuurlijk" zeezout tegenover zogenaamd "chemisch puur" zeezout in de samenstelling van Red Sea Zeezout.
 

Top