AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & Belgiė

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Calcium - 415 ml. voor 10.000 liter. - 230
Een voldoende hoge calciumconcentratie is vereist voor de groei van steenkoralen. Reef supplement Calcium is geformuleerd uit gemengde calciumzouten, die het anionen-evenwicht niet verstoren en de pH of buffercapaciteit niet beĆÆnvloeden.
 
Algemene informatie. 
Jodium - 415 ml. voor 10.000 liter. - 231
Jodium speelt een zeer belangrijke rol in de levenscyclus van ongewervelden, zeewieren, schaaldieren en vissen. Jodium dient wekelijks aan het aquariumwater toegevoegd te worden om jodiumtekorten te voorkomen.
 
Algemene informatie. 
Strontium - 415 ml. voor 10.000 liter. - 232
Strontium is essentieel voor de bouw van de kalkskeletten en schelpen van koralen, weekdieren en vele andere ongewervelden. Voeg wekelijks toe in combinatie met calcium, molybdeen en sporenelementen.
 
Algemene informatie. 
Calcium + 3 - 415 ml. voor 10.000 liter. - 233
Calcium + 3 is een unieke calcium toevoeging, waarin calcium, strontium, molybdeen en jodium worden gecombineerd, zonder kans op verstoring van de anionen-balans. Dit product zal de groei van steen- en leerkoralen en andere lagere dieren stimuleren.
 
Algemene informatie. 
Coral Trace (sporenelementen) - 415 ml. voor 10.000 liter. - 234
Coral Trace is wetenschappelijk samengesteld om de door ongewervelden, algen, bacteriƫn en filtratie opgenomen sporenelementen aan te vullen. Gebruik Coral Trace in samenspel met Reef Success Calk voor complete en gebalanceerde koraalgroei.
 
Algemene informatie. 
Molybdeen - 415 ml. voor 10.000 liter. - 235
Molybdeen speelt een vitale rol in de biologie van vele ongewervelden, filterbacteriƫn en zeewieren. Rifbouwende organismen onttrekken molybdeen aan het water. Voeg wekelijks toe in combinatie met calcium, strontium en sporenelementen.
 
Algemene informatie. 
Coral-Kit - 94
Geen omschrijving beschikbaar.
 
Algemene informatie. 
Calk - 95
Geen omschrijving beschikbaar.
 
Algemene informatie. 

Top