AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŽ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Marine Success Trace - 415 ml. voor 10.000 liter - 129
Marine Success Sporenelementen is wetenschappelijk samengesteld voor wekelijks gebruik ter aanvulling van de sporenelementen die in het aquarium worden verbruikt door ongewervelden, algen en bacteriŽn, of verwijderd door eiwitafschuiming of ozongebruik.
 
Algemene informatie. 
Marine Success Vita - 415 ml. voor 10.000 liter. - 130
Marine Success Vita is een vitaminencomplex dat alle essentiele vitamines verschaft aan ongewervelden. Het helpt goede gezondheid, vitaliteit, weerstand tegen ziekten en felle kleuren van zeevissen te onderhouden. Voeg toe aan water of direct in het voer.
 
Algemene informatie. 
Marine Success Green - 415 ml. voor 10.000 liter. - 224
Marine Success Green is een verrijkingsoplossing met ijzer, mangaan en andere micro- en sporenelementen, om de groei van macro-algen zoals Halimeda en Caulerpa soorten te stimuleren en te onderhouden.
 
Algemene informatie. 
Marine Success Buff - 415 ml. voor 10.000 liter. - 373
Marine Success Buff is een zeewater pH buffer oplossing die een hoge buffercapaciteit en een stabiele pH waarborgt. Bevat carbonaten en bicarbonaten van natrium, kalium, calcium, magnesium en boor, in de juiste verhoudingen zoals in natuurlijk zeewater.
 
Algemene informatie. 

Top