AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŰ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Reptile Drip System. - 263
Kunststof boomstronk met hol. Bovenin deze boomstam zit een waterreservoir met deksel. Het water druppelt zeer langzaam uit het uiteinde van de tak. Aantrekkelijk voor leguanen en andere dieren die wat moeilijker uit een waterbak drinken. Hoogte 22,5 cm.
 
Bark Bends - Medium - 264
Kunststof boomstam met hol - sterk en gemakkelijk schoon te maken. Niet van echt te onderscheiden. Ideale schuilplaats in het terrarium en/of aquarium. Lengte 22,5 cm.
 
Bark Bends - Large - 265
Kunststof boomstam met hol - sterk, makkelijk schoon te maken en niet van echt te onderscheiden. Ideale schuilplaats in het terrarium en/of aquarium. Lengte 30 cm.
Vanwege gedeeltelijke handarbeid kunnen kleine kleurverschillen optreden bij de terrarium produkten. Dit karakteriseert de individualiteit van het produkt.
 
Basking Stump - Medium - 266
Natuurechte kunststof boomstronk met hol - sterk en makkelijk schoon te maken. Ideale schuilplaats in het terrarium en/of aquarium. Bovenop is een goede plaats om een zonnebad te nemen.
Afmeting 22,5 x 22,5 x 17,5 cm.
 
Basking Stump - Small - 267
Kunststof boomstronk met hol - sterk en makkelijk schoon te maken. Ideale schuilplaats in het terrarium en/of aquarium. Niet van echt te onderscheiden.
Afmeting 15 x 15 x 11 cm.
 
Hiding Den - Medium - 268
Kunststof rots - sterk en gemakkelijk schoon te maken. Ideale schuilplaats en bovenop een goede plek voor een zonnebad. Lengte 15 cm. Ook prima te gebruiken in het aquarium.
 
Rock Den - Large - 269
Zware stenen grot welke niet van echt is te onderscheiden. Bestand tegen bacteriegroei en makkelijk schoon te maken met wat milde zeep en water. Zeer stabiel door de zware uitvoering. Een perfecte schuilplaats voor het terrarium.
 
Bark Bends - Small - 364
Kunststof boomstam met hol, niet van echt te onderscheiden - sterk en makkelijk schoon te maken. Ideale schuilplaats in het terrarium en/of aquarium. Lengte 15 cm.
 
Bask ┬┤n┬┤ Bath. - 365
Kunststof boomstam met hol en grote drinkwaterbak - sterk en makkelijk schoon te maken. Ideale schuilplaats in het terrarium.
Zeer natuurecht. Afmeting 25 x 17,5 x 25 cm.
 
Hiding Den - Small - 366
Kunststof rots - sterk en gemakkelijk schoon te maken. Ideale schuilplaats voor terrarium en/of aquarium.
Lengte 10 cm.
 
Basking Stump - Large - 367
Kunststof boomstronk met hol - sterk en makkelijk schoon te maken. Ideale schuilplaats in het terrarium en/of aquarium. Zeer natuurecht. Bovenop kunnen de dieren prima liggen voor een zonnebad.
Afmeting 27,5 x 27,5 x 21 cm.
 
Hiding Den - Large. - 368
Kunststof rots - sterk en gemakkelijk schoon te maken. Ideale schuilplaats en bovenop een goede plek voor een zonnebad. Lengte 20 cm. Ook prima geschikt voor in het aquarium.
 
Rock Den - Giant - 369
Zware stenen grot welke niet van echt is te onderscheiden. Bestand tegen bacteriegroei en makkelijk schoon te maken met wat milde zeep en water. Zeer stabiel door de zware uitvoering. Een perfecte schuilplaats voor het terrarium. Afmeting 40 x 30 x 15 cm.
 
Rock Den - Extra Large - 370
Zware stenen grot welke niet van echt is te onderscheiden. Bestand tegen bacteriegroei en makkelijk schoon te maken met wat milde zeep en water. Zeer stabiel door de zware uitvoering. Een perfecte schuilplaats voor het terrarium. Afmeting 40 x 30 x 12 cm.
 

Top