AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŽ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Lindenhouten uitstromer: per stuk - RED-50030
Kleine uitstromer van Lindenhout voor gebruik in de Airlift 60 en Airlift 90 en tevens voor andere kleine typen eiwitafschuimers. Los geleverd.
 
Lindenhouten uitstromer (per zakje van 3 stuks) - RED-50033
Kleine uitstromer van Lindenhout voor gebruik in de Airlift 60 en Airlift 90 en tevens voor andere kleine typen eiwitafschuimers.
Verpakt in zakje a 3 stuks.
 
Air Lift 60 Interne afschuimer (240l.) - RED-50060
De Berlin Air-Lift is een hoge prestatie interne afschuimer gebaseerd op het Berlin drievoudige doorvoer principe. Deze compacte afschuimer wordt aangedreven door een lindenhouten uitstromer en is simpel te installeren en te onderhouden. Geschikt voor aquaria tot 240 liter. Hoogte 30cm.
De luchtpomp is niet bijgeleverd.
 
Air Lift 90 Interne afschuimer (360l.) - RED-50090
De Berlin Air-Lift is een hoge prestatie interne afschuimer gebaseerd op het Berlin drievoudige doorvoer principe. Deze compacte afschuimer wordt aangedreven door een lindenhouten uitstromer en is simpel te installeren en te onderhouden. Geschikt voor aquaria tot 360 liter. Hoogte 41cm.
De luchtpomp is niet bijgeleverd.
 
Berlin - Classic (1000l.) - RED-50100
De Berlin Afschuimer Reactor, met haar gepatenteerde drievoudige luchtdoorvoer technologie in de Classic (klassieke) uitvoering met een Venturi lucht injector. Berlin Afschuimers bevatten een gepatenteerde technologie, hetgeen heeft geresulteerd in een uniek compact design dat effectiever is dan andere, twee maal zo grote afschuimers. Kan zowel intern als extern gebruikt worden. Geschikt voor aquaria tot 1000 liter. Hoogte 54cm.
 
 Meer info. 
Berlin - Classic (1000l.) met berlin pomp - RED-50101-E
De Berlin Afschuimer Reactor, met haar gepatenteerde drievoudige luchtdoorvoer technologie in de Classic (klassieke) uitvoering met een Venturi lucht injector. Berlin Afschuimers bevatten een gepatenteerde technologie, hetgeen heeft geresulteerd in een uniek compact design dat effectiever is dan andere, twee maal zo grote afschuimers. Geschikt voor aquaria tot 1000 liter. Hoogte 54cm. In deze configuratie wordt de Berlin Classic geleverd tesamen met de Berlin pomp, die speciaal afgestemd is op de Berlin afschuimers.
 
Berlin Hang On (1000l.) - RED-50102
Berlin HO (Hang On/hangende versie). De HO is een aangepaste versie van het klassieke model waardoor de eenheid aan de achterzijde of zijwand van het aquarium of biologisch filter kan worden gehangen. Dit model is ideaal voor het aquarium met weinig ruimte of zonder biologisch filter en is geschikt voor aquaria tot 1000 liter. Hoogte 54cm.
 
Berlin Hang On (1000l.) met berlin pomp - RED-50103-E
Berlin HO (Hang On/hangende versie). De HO is een aangepaste versie van het klassieke model waardoor de eenheid aan de achterzijde of zijwand van het aquarium of biologisch filter kan worden gehangen. Dit model is ideaal voor het aquarium met weinig ruimte of zonder biologisch filter en is geschikt voor aquaria tot 1000 liter. In deze configuratie wordt de HO geleverd samen met de Berlin pomp. Hoogte 54cm.
 
Berlin XL (1500l.) - RED-50110
Berlin XL (Extra Large/Extra Groot).
De XL is ontworpen voor aquarianen die graag een groter aquarium willen hebben. Deze hogere versie van de Berlin Classic maakt een langere contacttijd tussen water en lucht mogelijk en is geschikt voor aquaria tot 1500 liter. Ook deze afschuimer kan uitgerust worden met de Berlin pomp of de Berlin Turbo pomp. Hoogte 85cm.
 
Berlin Pomp - RED-50120-E
De Berlin Pomp is uitgerust met een gevoelige stromingsregulator om te voldoen aan het correcte bereik van stromingsvoorwaarden voor alle Berlin Venturi modellen; Classic, Hang-on en XL. Opbrengst 1600 liter per uur, opvoerhoogte maximaal 2,2 meter, verbruik 55 watt.
 
Berlin Turbo (1200l.) - RED-50150-E
Berlin Turbo met Turbojet Lucht Injector.
Deze configuratie bestaat uit de Berlin Classic samen met de Berlin Turbo pomp.
De nieuwe Turbojet lucht injector met haar unieke 12-schoepige pomprad produceert een verhoogde hoeveelheid superfijne luchtbelletjes in een sterk, homogeen lucht/water mengsel. De Turbo lucht injector modellen zijn minder gevoelig voor verstopping door vervuilingen in het water aangezien de versmalling van de waterstroom wegens de Venturi ontbreekt. Hoogte 54cm.
 
Berlin Upgrade Kit pomp - RED-50160-E
Berlin Turbo Upgrade Kit (opwaarderingsset). Het is nu mogelijk uw bestaande Berlin Venturi afschuimer om te bouwen naar de nieuwe Berlin Turbo. De set bestaat uit de Berlin Turbo Pomp met de unieke 12-schoepige Turbojet lucht injector, alle benodigde onderdelen en instructies om de opwaardering zelf uit te voeren. De nieuwe Turbojet lucht injector produceert een verhoogde hoeveelheid superfijne luchtbelletjes in een sterk, homogeen lucht/water mengsel. De Turbo lucht injector modellen zijn minder gevoelig voor verstopping door vervuilingen in het water aangezien de versmalling van de waterstroom wegens de Venturi ontbreekt. Opbrengst 1600 liter per uur, verbruik 55 watt.
 
Prizm Skimmer - RED-50180-E
De Prizm superplatte hangende eiwitafschuimer werd speciaal ontwikkeld voor het kleine tot middelgrote huisaquarium. De Prizm steekt slechts 6cm. uit.
 

Top