AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŽ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Keramisch schuilhol met 1 zij-ingang - KE-0200
Keramisch schuilhol met 1 zij-ingang - ō 3.5cm. - lengte 18cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramisch schuilhol met 1 zij-ingang - KE-0210
Keramisch schuilhol met 1 zij-ingang - ō 4.5cm. - lengte 20cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramisch schuilhol met 1 ingang - KE-0220
Keramisch schuilhol met 1 ingang - ō 3.0cm. - lengte 12cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramisch schuilhol met 1 ingang - KE-0230
Keramisch schuilhol met 1 ingang - ō 3.5cm. - lengte 13cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramisch schuilhol met 1 ingang - KE-0240
Keramisch schuilhol met 1 ingang - ō 4.5cm. - lengte 17cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramisch schuilhol met 2 ingangen - KE-0250
Keramisch schuilhol met 2 ingangen - ō 4.5cm. - lengte 16cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramische Iglo - KE-0300
Keramisch schuilhol met 1 ingang - ō 8.5cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramische schuilplaats met bodem - KE-0310
Keramisch schuilhol met 1 ingang met bodem- ō 10cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramische schuilplaats klein - KE-0320
Keramisch schuilhol met 1 ingang zonder bodem - ō 10cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramische schuilplaats groot - KE-0330
Keramisch schuilhol met 1 ingang zonder bodem - ō 20cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramische Schelp Deco klein - KE-0340
Keramische decoratieve schelp - Lengte 8cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramische Schelp Deco medium - KE-0350
Keramische decoratieve schelp - Lengte 14cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramische Schelp Deco groot - KE-0360
Keramische decoratieve schelp - Lengte 18cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 
Keramische tak met 2 ingangen - KE-0400
Keramisch schuilhol in de vorm van een tak met 2 ingangen - ō 3.5cm. - lengte 20cm. Dit is een handmatig vervaardigd product waardoor elk item uniek is qua vorm en kleur. Afmetingen kunnen iets verschillen per product. Dit schuilhol is ideaal voor meervallen, garnalen en kleine cichliden en is onmisbaar als broedplaats bij het kweken. Gebakken keramiek geeft geen schadelijke stoffen af aan het water en is makkelijk schoon te maken.
 

Top