AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & Belgiė

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Fischer TKP-1000 - 378
Stromingspomp - 1000 L/h - van hetzelfde type als de turbelle pompen van het merk Tunze. Deze pomp kan zonder problemen langdurig aan en uit geschakeld worden met korte intervalperiodes en is daarom bij uitstek geschikt voor aansturing via wavemaster. De pomp hangt boven het water en geeft dus geen warmte af aan het water.
 
 Meer info. 
Fischer TKP-2000 - 379
Stromingspomp - 2000 L/h - van hetzelfde type als de turbelle pompen van het merk Tunze. Deze pomp kan zonder problemen langdurig aan en uit geschakeld worden met korte intervalperiodes en is daarom bij uitstek geschikt voor aansturing via wavemaster. De pomp hangt boven het water en geeft dus geen warmte af aan het water.
 
 Meer info. 
Fischer TKP-3500 - 380
Stromingspomp - 3500 L/h - van hetzelfde type als de turbelle pompen van het merk Tunze. Deze pomp kan zonder problemen langdurig aan en uit geschakeld worden met korte intervalperiodes en is daarom bij uitstek geschikt voor aansturing via wavemaster. De pomp hangt boven het water en geeft dus geen warmte af aan het water.
 
 Meer info. 
Fischer ophangbeugel - 381
Kunststof bevestigingssteun voor montage van de Fischer stromingspompen. De steun wordt op de stabilisatiestrip geklemd.
 

Top