AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŽ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  
Ocean Clear Filters


319 Polystrand Micron & Carbon Filter (Polystrand Micron & Koolfilter)

Filter met tweevoudige functie: 14 m2 Polystrand omhult 0,57 kg. actieve kool in een fijnmazige nylon zak. Een 100 micron kussen functioneert als voorfilter voor het binnenstromende water, vervolgens filteren 50 micron pluizige kussens extra deeltjes uit en verschaffen biologische filtering met nitrificerende bacteriŽn. Chemische filtering vindt plaats door de Ocean Clear Kool in het binnenste deel van het filter. Geheel vrijstaand. Tevens geschikt voor vijvers.


320 Activated Carbon Bio-filter (Actieve Kool Bio-filter)

Dit hoogefficiŽnte chemische filter bevat 3,2 kg Ocean Clear Kool in een fijnmazige zak. Door de speciale structuur van deze kool, met grote poriŽn, absorbeert het opgeloste organische stoffen, chloraminen, visgeuren, giftige metalen, giftige gassen en groeibeperkende enzymen. Maakt het water sprankelend helder en veilig voor alle vissen.


325 Pleated 25 Micron & Carbon Filter (Geplooid 25 Micron & Kool Filter)

Een voor vele toepassingen geschikt filter. Dit 25 micron centrifugaal polyester filter kan worden gereinigd en hergebruikt en verschaft zuiver gefilterd water. De Ocean Clear Kool absorbeert opgeloste organische stoffen, visgeuren, giftige metalen en groeibeperkende enzymen.


354 Poly-bead Mechanical & Biological Filter (Multi-korrel Mechanisch & Biologisch Filter)

Door het zeer grote oppervlak van het multi-korrel filterbed ondersteunt het heterotrofe en nitrificerende bacteriŽn om nitriet, ammoniak en opgeloste organische stoffen te verwijderen. Rooster en trechter verdelen het water gelijkmatig door 3,2 kg sferische polyethyleen korrels van hoge dichtheid die partikels en organische stoffen vasthouden. Zelfreinigend met een terugloop door een afvoerkraan.


375 UV Sterilizer & Pleated Cartridge Filter (UV Sterilisator & Geplooid Patroon Filter)

Een voor vele toepassingen geschikt filtersysteem met een 25 micron centrifugaal polyester filter patroon voor zuiver gefilterd water en een 18 Watt UV sterilisator om schadelijke vrij zwevende bacteriŽn en algen te doden. De combinatie van een 25 micron mechanisch filter en een 18 Watt UV sterilisator maakt dit filter ideaal voor grote aquaria, vijvers of aquaria met een zware vervuilingslast.


Technisch gesproken

Deze modulaire filter systemen verschaffen chemische, mechanische of biologische filtering en zijn geschikt voor aquaria en vijvers van vrijwel ieder formaat. Aangezien Ocean Clear trommelfilters modulair zijn, kunnen ze gemakkelijk gekoppeld worden voor iedere gewenste toepassing. U kunt chemische filtering combineren met biologische en/of mechanische. Kies de configuratie die juist is voor Uw omstandigheden. Ocean Clear Filters zijn betrouwbaar, duurzaam en uitermate flexibel.


Top

© 1998-2004 AquaHollandģ
Algemene voorwaarden
design & maintenance by DesignForceģ