AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŰ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  
Plant Succes supplementen


Plant Succes supplementen zijn speciaal samengesteld om de voedingsstoffen te verschaffen die planten nodig hebben voor een constante gezonde groei. Deze gebruiksvriendelijke supplementen zijn verkrijgbaar in een doorzichtige fles van 415 ml. De fles bevat een 10 ml. schaalverdeling voor gemakkelijke dosering. De supplementen zijn bedoeld voor wekelijkse dosering in het aquarium en behandelen een totaal van 10.000 liter.


FloraFe

IJzer supplement ter bevordering van de plantengroei in zoetwater aquaria
IJzer is een essentieel element voor plantengroei en -gezondheid, aangezien het de aanmaak van de groene pigmenten van de plant en verscheidene vitale fysiologische processen reguleert.
FloraFe wordt onmiddellijk opgenomen door de plant en wordt direct gebruikt voor de stimulering van groei en gezondheid van de plant. FloraFe voorkomt dat de blaadjes van de plant vergelen en dat de groei stagneert. Om zeker te zijn van een constant ijzerniveau is het noodzakelijk de opname van ijzer door de planten te controleren door middel van een ijzer testset en vervolgens FloraFe te doseren op basis van de testresultaten.
Voor complete plantengezondheid moet FloraFe gebruikt worden in combinatie met FloraVit - een combinatie van sporenelementen, vitaminen en groeiversterkers die essentieel zijn voor de vitaliteit van Uw planten.


FloraVit

Secundaire sporenelementen, vitamines en groeiversterkers ter stimulering van plantengroei in zoetwateraquaria
De vijf belangrijkste factoren voor een gezonde groei van waterplanten zijn de aanwezigheid van voldoende licht, kooldioxide, nitrogeen (zoals bv. nitraat), fosfor (zoals bv. fosfaat) en ijzer. Naast deze factoren zijn tevens een serie secundaire sporenelementen en vitaminen benodigd, waarvan elk element afzonderlijk even essentieel is als de vijf belangrijkste factoren. Als ÚÚn van deze secundaire elementen (bv. Molybdeen, Mangaan of Kobalt) ontbreekt zal de plantengroei stagneren, zelfs als alle andere elementen voldoende aanwezig zijn. FloraVit is een mengsel van sporenelementen en vitaminen die essentieel zijn voor het lange-termijn welzijn van het beplante aquarium, en van groeiversterkers. FloraVit moet gebruikt worden in combinatie met het ForaFe ijzer supplement voor de complete vitaminen- en mineralenbehoefte voor het houden van gezonde planten.


FloraPure

Toevoeging om kraanwater geschikt te maken voor gebruik in beplante & zoetwater aquaria
FloraPure verwijdert chloor en andere halogenen en neutraliseert zware metalen en andere giftige substanties die schadelijk zijn voor de plantengroei. Door toevoeging van FloraPure wordt kraanwater - kant-en-klaar water voor gebruik in het beplante aquarium. Niet alleen verschaft FloraPure de correcte waterkwaliteit voor waterplanten, maar daarnaast bevat het collo´den om vissen tegen infecties te beschermen. FloraPure moet gebruikt worden om kraanwater geschikt te maken voor het vullen van een nieuw aquarium en om water aan te maken voor het verversen van het aquariumwater.


Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid