AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & Belgiė

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  

Prizm ProPrizm Pro

Leverbaar
medio april 2002.  Na de introductie van de succesvolle Prizm eiwitafschuimer voor aquaria tot 400 Liter, introduceert Red Sea nu de grotere PRIZM PRO eiwitafschuimer, welke geschikt is voor aquaria tot 1200 Liter.

De Prizm Pro is gebaseerd op dezelfde gepatenteerde convergerende-divergerende stromingstechnologie van de reactor kamer met drievoudige luchtdoorvoer en bevat een stille 18-bladige Turbo lucht injector. De nieuwe uitvoering heeft een grote 1,2 Liter schuimbeker met drainage alsmede optionele accessoires zoals een in hoogte verstelbare oppervlakte afzuiging (voor "hang-on" installatie) en een los intern filter compartiment van 600 cc. voor mediagebruik, zoals actief kool of biologisch filtermateriaal.

De Prizm Pro is ontworpen om naast het aquarium opgehangen te worden ("hang-on") of voor plaatsing in of naast het filter. De zeer efficiėnte afschuimcapaciteit van de Prizm Pro in combinatie met de gemakkelijke installatie en onderhoud maakt hem ideaal voor zowel beginnende als ervaren zeeaquarianen. Last but not least, de prijsstelling is zeer interessant.

De Prizm Pro wordt geleverd in een standaard en een DeLuxe uitvoering - beide incl. pomp.
De standaard uitvoering is geschikt voor zowel "hang-on" als plaatsing in/naast het filter. De DeLuxe uitvoering (getoond in de foto) wordt geleverd inclusief in hoogte verstelbare oppervlakte afzuiging en los filtercompartiment (incl. 300gr. kool) teneinde een nog effectievere werking te verkrijgen.
Bij gebruik als "hang-on" systeem zal met name de oppervlakte afzuiging bijdragen tot een verhoogde effectiviteit.
Beide accessoires, evenals een aansluiting voor een uitlooppijp zijn los verkrijgbaar.

Standaard & DeLuxe HoogBreedDiep
Afmetingen 51 cm 32 cm 9 cm 
Afmetingen doos 54 cm 34 cm 20 cm 
Opmerkingen: Hang-on past over aquariumrand & stabilisatiestrip van 6.5 cm.


Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid