AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & Belgiė

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  
Phazer XHO (Extra High Output) Power Compacts


Phazer XHO (Extra Hoge Opbrengst) Compacte TL-Buis

Het doel van iedere aquariaan is het zo dicht mogelijk benaderen van de natuurlijke levensomstandigheden van de specifieke planten- en diersoorten die in het aquarium gehouden worden. Verlichting is een belangrijke factor voor de groei en het welzijn van planten en koralen en daarom moet grote aandacht worden geschonken aan de kleur en de intensiteit van de gebruikte lichtbron. In de loop der jaren hebben verlichtingsproducenten een wijd bereik aan lampen ontwikkeld die de voor de verschillende diersoorten benodigde lichtsoorten kunnen leveren; er is echter een zorgvuldig ontworpen armatuur nodig om de volledige ontwerp-karakteristieken van de verschillende lampen te benutten.
De Phazer verlichting verenigt een elegant en praktisch design met de nieuwste ontwikkelingen in de fabricage van lampen; deze combinatie zal het uiterlijk en de efficiėntie van ieder aquarium, van binnen en van buiten, verhogen. De synthese van ontwerp en praktische overwegingen heeft geresulteerd in de creatie van twee verschillende modellen: de II en de IV.
De Phazer XHO verlichtingsserie is gebaseerd op de Power Compact TL-buizen, aangestuurd door de modernste ingebouwde elektronische trafo's, geplaatst op de exact juiste plaats in een precisiegebouwde reflector en geplaatst in een aluminium armatuur dat vrij is van corrosie en vervorming.
De Power Compact is de ideale TL-buis voor aquariumgebruik wegens haar hoge lichtintensiteit gepaard aan een relatief klein formaat.


Technische gegevens

Phazer II serie Phazer IV serie
Afmetingen L = 17cm, H = 10cm L = 27cm H = 11cm
Montagemogelijk-heden Rechtstreeks aan het aquariumHangklampen (koordjes niet inbegrepen) Verstelbare voetjes voor rechtstreeksebevestiging aan het aquarium. Hangklampen en koordjes inbegrepen.
Model
60 cm
90 cm
120 cm
Aantal PC's Totaal W
1 x 55 W
2 x 36 W
2 x 55 W
55 W
72 W
72 W
Aantal PC's Totaal W
2 x 55 W
2 x 36 W + 2 x 55 W
4 x 55 W
110 W
182 W
220 W

10,000OK HQI Lampjes
Puur zonlicht is een constante wanneer het door de lucht reist, maar water heeft een significant effect op de kleurtemperatuur (de verhouding tussen blauw en rood licht) van het zonlicht. 10,000°K lampjes zijn speciaal ontwikkeld voor het rifaquarium om de lichtomstandigheden in zee op een diepte van 5 meter te imiteren. De in Duitsland gefabriceerde Red Sea lampjes zijn gedurende vele jaren getest en bieden een hoge en stabiele kleurtemperatuur tijdens hun gehele levensduur.

Type Watt Prod. Nr.
Tweezijdig 70 76070
Tweezijdig 150 76150
Tweezijdig 250 76250
Schroefdraad 175 76175
Schroefdraad 250 76251
Schroefdraad 400 76400

Kleurspectrum.
Blauwe curve = daglicht op ongeveer 5 meter onder de zeewaterspiegel
Gele curve = daglicht


Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid