AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŽ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  
VibraGro


VibraGro werd ontwikkeld door het prestigieuze Harbor Branch Oceanografisch Instituut in Florida - USA, de op twee na grootste non-profit onderzoeksfaciliteit van dit soort in de wereld. Het doel van het daar uitgevoerde onderzoek was de ontwikkeling van een siervisvoedsel dat qua voeding compleet is, geheel uit natuurlijke ingrediŽnten bestaat, zeer goed verteerbaar is, het immuunsysteem versterkt, en zorg draagt voor dezelfde gezondheid, vitaliteit en kleurenpracht die in het wild levende vissen genieten.
De VibraGro formule die ontwikkeld is door de wetenschappers van het HBOI is gebaseerd op verschillende gepatenteerde ingrediŽnten waaronder een speciaal bereid vis-proteÔne hydrolysaat, diepzee algen, natuurlijke zeewater pigmenten en een speciaal enzym proces dat de verteerbaarheid van dit nutritief complete product verhoogt. Onze geavanceerde formule verzekert dat elke hap de juiste hoeveelheid voedingsstoffen bevat - gegarandeerd!

VibraGro's voordelen omvatten:
  • Versterkt natuurlijke kleuren
  • Minder afval - schonere aquaria
  • Lagere voedingskosten
  • Verbeterde vruchtbaarheid en eiproductie
  • Lagere sterfte
  • Verzacht de gevolgen van visziekten ten gevolge van stress of slechte waterkwaliteit
  • Ondersteunt robuuste groei
  • Resultaten reeds merkbaar binnen 4 weken
  • Geschikt voor alle vissen, ook de bodembewoners
  • Gegarandeerde resultaten

Zeevissen

Verkrijgbaar in klein en groot formaat korrels. Dit dieet is rijk aan natuurlijke zeepigmenten, die helpen de natuurlijke kleuren en de algehele gezondheid van de vis te versterken. Het dieet bevat zeevegetatie, vleesproteÔnen en natuurlijke algen naast gedroogde kelp, dat een natuurlijke bron van microvoedingsstoffen, kalium en jodium is.


Zoetwater

Dit in mini, klein, en groot formaat korrels beschikbare dieet is het ideale voedsel voor het tropische gezelschapsaquarium. Het is geschikt voor zowel omnivore (allesetende) als herbivore (plantenetende) vissen, die zonder uitzondering toegenomen vitaliteit en kleur ten toon zullen spreiden.


Chicliden

VibraGro's lagere pH waarde helpt de zachte, meer zure, milieus te handhaven die natuurlijk zijn voor Afrikaanse Chicliden. De zowel in klein als in groot formaat verkrijgbare VibraGro korrels drijven en zinken slechts langzaam, waardoor zij bijzonder geschikt zijn voor deze vissoort.


Discus

De mediumformaat korrels zijn ontworpen als het perfecte hapformaat voor discus. Het VibraGro discusdieet biedt (zonder verder aanvulling) dezelfde voedingswaarde als levend of bevroren voedsel, maar elimineert het risico van parasitaire en/of bacteriŽle infecties.


Goudvissen

Goudvissen hebben een uniek spijsverteringsstelsel in vergelijking met andere vissoorten en hebben daardoor ook speciale voedingsvereisten. Proefnemingen met VibraGro hebben bewezen dat de hoge verteerbaarheid van het proteÔne hydrolysaat exact datgene verschaft wat Goudvissen nodig hebben.


Top

© 1998-2004 AquaHollandģ
Algemene voorwaarden
design & maintenance by DesignForceģ