AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & Belgiė

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  
Zeewater- en Rifaquarium substraten


Reefbase Rifsubstraat

Reefbase bestaat uit natuurlijk voorkomend rifzand vermengd met aragoniet koraalstukjes. De korrels zijn de zeer poreuze kalkhoudende schelpen van simpele protozoa (foramineferen) en hebben vele voordelen voor alle zeeaquaria. Uit onderzoek is gebleken dat Reefbase een stabiele pH en een hoge buffercapaciteit in stand zal houden gedurende een lange periode. Bovendien vormen de korrels wegens hun poreusheid een excellent medium voor zowel aerobische (nitrificerende) als anaerobische (denitrificerende) biologische filtering. De gladde "korrel"-vorm reduceert ook het risico op verwondingen bij gravende ongewervelden of kaakvissen.


MarineBase (fine) Zeewatersubstraat (fijn)

MarineBase (fijn) is een natuurlijke zeebodem bestaande uit geselecteerd fijn rifzand vermengd met natuurlijk vergruisd koraal. MarineBase (fijn) is de ideale manier om een hecht en natuurlijk substraat te verschaffen voor alle vis- en ongewerveldenaquaria.


Marinebase (large) Zeewatersubstraat (grof)

MarineBase (grof) is een natuurlijke zeebodem bestaande uit stukjes natuurlijk, door de zee gepolijst aragoniet koraal. De met de hand geselecteerde, 6-8 mm grote stukjes wit koraal verschaffen een aantrekkelijk en nuttig substraat bedoeld voor een voornamelijk vishoudend zeeaquarium.


Technisch gesproken

Red Sea's Rif- & Zeewater substraten zijn afkomstig van Cites-goedgekeurde locaties aan de exotische kusten van Zuidoost Aziė. De winning en verwerking van deze substraten draagt niet bij aan de verwoesting van stranden en koraalrif-ecosystemen en veroorzaakt geen enkele andere schade aan het milieu.

De Rif- en Zeewatersubstraten van Red Sea bevatten natuurlijk aragoniet (de makkelijkst op te lossen vorm van calcium carbonaat) dat door de hoge buffercapaciteit een natuurlijk pH-niveau vasthoudt.
Iedere zak voorgewassen Rif- of Zeewatersubstraat is vrij van onzuiverheden en zal de juiste hoeveelheid substraat verschaffen voor een laag van 4 tot 5 cm dik in een aquarium van 40 liter.


Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid