AquaMemolux

De digitale TL-dimmer in formaat van een tl-starter.

Meer info...

RedSea

AquaHolland is distributeur van RedSea voor Nederland & BelgiŽ

Meer info...

PH-Redox Stuurapparaat

voor zowel pH- als Redoxwaarden. Kan uitgerust worden met zowel pH electrode als Redox electrode. Voor aansturing en regeling van een magneetventiel, van elke CO2 installatie en van elk merk.

Meer info...
  
Zoetwater Laboratoria


Deluxe Fresh Lab Luxe Zoetwater Laboratorium

Correcte watercondities zijn essentieel voor de gezondheid en groei van zowel vissen als planten. Het uitvoeren van de tests van het Deluxe Fresh Lab zal U helpen in het opzetten en onderhouden van een succesvol aquarium. Deze complete testset voor de serieuze hobbyist bevat alle individuele Fresh Lab test setjes en 25 ml flesjes van Plant Succes - FloraFe, FloraVit & FloraPure.


Fresh Care

Fresh Care bevat alle essentiŽle tests om een zoetwater aquarium op te zetten en te onderhouden. Perfect voor zowel de nieuwe als de ervaren hobbyist; bevat: pH Hoog & pH laag (6.2-8.6), Ammonia en Nitriet.


Plant Care

Een "must" voor de levende planten liefhebber. Bevat de Fresh Lab test setjes voor ijzer en kooldioxide, de twee meest kritieke waarden voor het gezond houden van levende planten, plus een 25 ml flesje met Plant Succes FloraFe Liquid Iron (vloeibaar ijzer) Supplement.


Fresh Test Labs

Economisch en gemakkelijk te gebruiken test setjes met een enkel reagens voor grotere accuratesse en gebruiksgemak. Het grote bereik in kleurgradaties van iedere test is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk vaststellen van de uitslag. Iedere test bevat complete instructies met verklaringen wanneer en waarom de test moet worden uitgevoerd en wordt gevolgd door aanbevelingen over het onderhoud van het aquarium. De accurate kleurenkaart bevat een serie gemakkelijk te volgen grafische instructies voor snelle raadpleging.


pH (6.2-8.6)

100 tests
Een stabiele pH, afgestemd op het natuurlijke niveau van de specifieke aquariumbewoners is essentieel voor hun welzijn en moet daarom regelmatig worden gecontroleerd.
Individuele tests voor zowel Hoog bereik (7.4-8.6) en Laag bereik (6.2-7.4) pH met accurate, gemakkelijk te gebruiken kleurschalen.


Ammoniak; NH3

60 tests
Ammoniak, een voor vissen giftige stof, komt continu in het aquarium terecht als een afvalproduct van de vissen. Een goed functionerend biologisch filter (dat levende kolonies van nitrificerende bacteriŽn bevat) zal de ammoniak omzetten in nitriet en vervolgens in nitraat, dat minder schadelijk is. Door regelmatig te testen op ammoniak weet u zeker dat uw biologisch filter goed werkt en dat het in balans is met het aantal vissen in uw aquarium. De test meet Totale Ammoniak (NH3 & NH4+ ion) en is uitsluitend geschikt voor zoet water. De test bevat een omrekentabel om het niveau van giftig Ammoniak (NH3) te berekenen.


Nitriet/Salpeter; NO2

80 Tests
De test bespeurt waarden van 0.0 tot 1.0 ppm van nitriet (NO2 ion) in zoetwater aquaria. Test dagelijks in een nieuw aquarium of wanneer het biologisch filter niet goed lijkt te werken.


IJzer; Fe

60 tests
IJzer is een essentieel element dat continu wordt opgenomen door planten. Om ijzer supplementen zoals FloraFe te kunnen doseren is het belangrijk het ijzerniveau van het aquariumwater te controleren. Nauwkeurige meting van Totaal IJzer (Fe2+, Fe3+, gechelateerd Fe) in het Lage (0-5 ppm) en het Hoge (0-25) bereik. Test wekelijks uitvoeren.


Kooldioxide; CO2

35 tests
Kooldioxide wordt continu opgenomen door aquarium planten. Een te groot aantal planten in het aquarium kan leiden tot een gebrek aan kooldioxide hetgeen een negatieve invloed heeft op de groei. Deze simpele titratie testset meet de concentratie van opgelost CO2 in het aquarium water.


Hardness GH & KH Hardheid GH (Algemene Hardheid) & KH (Carbonaat Hardheid)

25 tests
De hardheid is de maat van opgeloste zouten in het water. Alle planten en vele vissoorten zijn voor hun welzijn afhankelijk van een specifieke Algemene Hardheid (GH) van het water. De oplosbaarheid van CO2 in het water wordt ook beÔnvloed door de Carbonaat Hardheid (KH) van het water. Zowel de GH als de KH moeten regelmatig gecontroleerd worden. Deze simpele titratie testsetjes drukken de testresultaten uit in graden van hardheid.


Chloor

60 tests
Chloor wordt vaak gebruikt om kraanwater veilig te maken voor menselijke consumptie. Het is echter schadelijk voor vissen, planten en nitrificerende bacteriŽn. Gebruik de Chloor test set om er zeker van te zijn dat uitsluitend chloorvrij water aan het aquarium wordt toegevoegd. De test geeft zelfs al de aanwezigheid in zoetwater aan van een zo kleine hoeveelheid chloor als 0.05 ppm.


Top

1998-2022 AquaHolland
Algemene voorwaarden
Privacy Beleid